Creative Beauty, s.r.o.
Otváracie hodiny: Pondelok - Piatok   8:00 - 16:00
Zoznámte sa s multifunkčným prístrojom 4SHAPE+.

Zoznámte sa s multifunkčným prístrojom 4SHAPE+.

Každým dňom viac a viac žien a mužov cíti nutnosť získať späť tvar svojho tela. Nie je to len záležitosť tvarovania tela alebo náhodnej redukcie, ale taktiež túžba po pružnej, mladej a pevnej pokožke. Každá osoba je jedinečná a každé telo má vlastný tvar, ktorý musí byť rešpektovaný a ctený. Musíme zobrať do úvahy každé jeho špecifikum a rôznu odozvu na ošetrenia a externé vplyvy.

Panestetic Technology s ich 30-ročnými skúsenosťami v profesionálnom estetickom sektore vyvíja najpokročilejšie prístroje, ktoré uspokoja potreby všetkých klientov. Laboratória Panestetic Technology™ konštantne pracujú na dlhotrvajúcich a detailných výskumoch, aby poskytli pokročilé riešenia a multifunkčné prístroje jednoduché pre používateľa a s úspešnými výsledkami.

4Shape je riešením pre tvar tvojho tela.  

4Shape je estetický prístroj, ktorý účinne pracuje vďaka synergii 4 rôznych technológií, aby sme vytvorili *individualizované* ošetrenie pre každú potrebu.

Podľa ošetrovaného nedostatku a špecifík tela môže operátor previesť individualizované riešenie s okamžitými a presnými výsledkami, čím sa buduje silná vernosť a spokojnosť klienta. Každá z týchto 4 technológií môže byť použitá aj jednotlivo na dosiahnutie maximálnych výsledkov v ošetrovaní nedostatkov, a aj pre zvýšenie rozsahu ponuky ošetrení pre klientov v nadväznosti na ich potreby a možnosti. 4Shape je vybavený softvérom novej generácie, 16:9 farebným dotykovým displejom, ktorý umožňuje naprogramovať perfektné ošetrenie kombináciou 4 technológií.

4Shape, vďaka možnosti kombinácií štyroch technológií je garantovaná maximálna úroveň zisku pre centrum krásy. VEĽA PROCEDÚR, JEDNO ZARIADENIE:

DRENÁŽ

Tri typy drenáže
podľa typu tkaniva
SHAPING WAVE
Priamy účinok na lokalizovaný tuk, celulitídu a edémy
vďaka hĺbkovému mechanickému tlaku vyvíjanom
energetickými vlnami.
MEZOPORÁCIA
Bez-ihlové hĺbkové prenikanie aktívnych látok
pre efektívne a bezbolestné výsledky.
BIORADIOLIFT
Viditeľný liftingový efekt na telových partiách,
ktoré sú postihnuté ochabovaním a povísaním
a hromadením nadbytočných tekutín.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

Telefón: 0908 700 111
Opatovská cesta 10
Vyšné Opátske 040 01 Košice