Creative Beauty, s.r.o.
Otváracie hodiny: Pondelok - Piatok   8:00 - 16:00

Blahodárne AHA kyseliny

V kozmetických zloženiach na nás už niekoľko rokov vyskakujú AHA kyseliny. Čo sú ale zač a prečo majú v kozmetike svoje nenahraditeľné miesto?
Bežne sa vyskytujú v ovocí, zelenine a dokonca mlieku, preto sú mnohokrát nazývané aj ovocné kyseliny

Tuk náš každodenný

Málokto je s ním spokojný, každý by sa ho najradšej zbavil, ale len niektorým snaživým šťastlivcom sa to darí. Reč je o podkožnom tuku, ktorý dokáže pokaziť estetický dojem z nášho tela. Tuk ako taký, však má svoj nezastupiteľný význam, a síce dodávať telu energiu. Svalové bunky majú za úlohu umožniť zmenšovanie a rozpínanie našich svalov a tým nám zabezpečujú schopnosť vykonávať pohyb, respektíve fyzickú prácu.

Záhadný lymfatický systém

Viete si predstaviť, čo znamená byť denne vystavený desaťtisícom toxínov, zaťažený umelými produktami alebo spracovanými potravinami? Ak nie, vedzte, že Váš lymfatický systém ÁNO.
Lymfa je belavá tekutina, časť krvnej plazmy, ktorá prúdi v tele v lymfatických cievach a kapilárach tvoriacich lymfatický obeh.

Celulitída. Postrach všetkých žien?

Celulitída postihuje približne 90% žien. Zvýšené riziko sa vyskytuje v období tehotenstva, počas používania hormonálnej antikoncepcie, v puberte, v období menopauzy u žien, ktoré používajú hormonálnu substitučnú liečbu. Môže sa vytvárať nie len na zadočku, stehnách, lýtkach, ale aj na ramenách, či brušku, teda všade kde sa ukladá prebytočný tuk.

STAMINAL GOLD – Zlaté tajomstvo mladosti

Objavte tajomstvo novej mladosti s novou podlíniou Age Beauty Secret značky Bioline Jató. Luxusná kozmetika obohacuje líniu o ďalšie profesionálne a ošetrenie a masku domácej starostlivosti so zlatými čiastočkami.

Ako sa starať o mladú pleť? Žiadne vrásky? Len dokonalosť?

Keď sa chcete dozvedieť niečo o starostlivosti o vrásky a zrelú pleť, hneď sa zobrazí veľa rád, tipov a aj produktov. Ako sa ale starať o pleť bez viditeľných vrások?

Zázrak s názvom kmeňové bunky

Kmeňové bunky sú základné stavebné jednotky tvoriace nový život. Majú zásadný význam pre obnovu, regeneráciu a zachovanie funkčnosti všetkých častí organizmu.

Koľko kozmetických produktov skutočne potrebujete?

Poznáte to, kúpite si časopis a čítate o tom, že musíte mať: mlieko, tonikum, sérum, denný a nočný krém, krém okolo očí, raz týždenne peeling a pleťovú masku, raz týždenne očné masku. Je skutočne čím viac, tým lepšie?

Hyalurón – molekula krásy a mladosti

Kyselina hyalurónová je v posledných rokoch veľmi populárnou a účinnou prísadou do kozmetických produktov. Hoci jej názov je pre mnohých trochu krkolomný, skloňujeme ju vo všetkých pádoch a stala sa akýmsi novodobým elixírom pre udržanie krásnej a mladej pleti bez vrások. V čom spočíva jej sila?

Čo je Proceutic?

Bioline Jatò predstavuje Proceutic:
nový, efektívny kozmetický prístup k hlavným nedostatkom pleti. Dermaceutická línia, navrhnutá pre mužov aj pre ženy, je tvorená funkčnými látkami, pomocnými látkami a pokročilými kozmetickými doručovacími systémami, aby poskytla výsledky, ktoré presahujú výsledky tradičnej estetiky.

22 úžasných vecí o Bambuckom masle

Bambucké maslo sa používa ako kozmetická zložka už po stáročia. Jeho vysoká koncentrácia vitamínov a mastných kyselín – v kombinácii s ľahko sa vstrebajúcou konzistenciou – je výborným produktom na vyhladenie, upokojenie a dodáva kondíciu pokožke. Aj preto je jednou zo základných zložiek v množstve našich produktov.

Aký je rozdiel medzi čistiacim mliekom a micelárnym odličovačom?

Na prvý pohľad rovnaké produkty slúžiace rovnakému účelu. Aký je medzi nimi rozdiel? Oba produkty vo výsledku rovnako účinné a vhodné. Rozdiel je v zložení a aj v postupe odličovania.

Citlivá pleť

Citlivá pleť sa čoraz častejšie stáva problémom našej doby. Ak Vaša pokožka reaguje podráždene na rôzne podnety, objavujú sa na nej vyrážky, šupiny alebo je nepríjemne napätá, patríte do stále sa rozrastajúcej skupiny ľudí, ktorých trápi citlivá pleť.

Vdýchnite pleti novú iskru

Žiarivá a svieža pleť? Že neveríte na zázraky? Chyba! Pravidelným používaním správne zvoleného pílingu sa Vám práve takýto ,,menší” zázrak môže podariť. Pílingy sú v kozmetike považované za živé striebro. Dokážu podporovať elimináciu odumretý buniek rohovej vrstvy našej pokožky a tým uľahčujú obnovu epidermy. Následkom tejto takzvanej exfoliácie, respektíve exfoliačného účinku pílingu je, že naša pleť lepšie dýcha a ľahšie prijíma účinné látky z kozmetických prípravkov.

Ako si správne vybrať krém?

Voľba krému, nie je jednoduchá úloha, pri jeho výbere je potrebné vziať do úvahy viaceré parametre ako sú alergie, typ pleti, vek, sezóna, ale aj aktuálny stav pleti a nedokonalosti, proti ktorým chcete zakročiť.

Účinky slnečných lúčov na našu krásu a jej ochrana

Ľudová múdrosť hovorí: ,,Kde nechodí slnko, tam chodí lekár”. Dnes však na každom rohu, počúvame o nástrahách slnečného žiarenia. Ako to teda s tým slnkom je? Je prospešné alebo škodlivé? Pravdou je, že v skutočnosti sú obe odpovede správne…

Vzácny kov PLATINA

Objavte silu účinnej látky, Platiny, je unikátna až zázračná.
Drahé kovy a minerály stále častejšie nachádzajú uplatnenie v kozmetickom priemysle. Ich silu využívali na skrášľovanie už starovekí Egypťania, pretože verili, že uchovávajú mladosť.

Zoznámte sa s multifunkčným prístrojom 4SHAPE+.

Každým dňom viac a viac žien a mužov cíti nutnosť získať späť tvar svojho tela. Nie je to len záležitosť tvarovania tela alebo náhodnej redukcie, ale taktiež túžba po pružnej, mladej a pevnej pokožke. Každá osoba je jedinečná a každé telo má svoj tvar.

10 tipov ako žiť zdravšie

Dlhovekosť je často rozoberanou témou. Odpoveď tentokrát prišla zo Švédska. Švédsky lekár doc. Bertil Marklund svojím výskumom zozbieral 10 “jednoduchých” tipov pre zdravší a šťastnejší život,čo je samozrejme základom pre dlhovekosť ako takú
A aké sú jeho rady? 

EOSONIC EVOLUTION multifunkčný prístroj novej generácie

Multifunkčný prístroj EOSONIC je určený hlavne na telové ošetrenia. Jedná sa to nový model prístroja Eosonic z roku 2002, ktorý sa stretol s obrovským celosvetovým úspechom. EOSONIC EVOLUTION je prevratné zariadenie, ktoré pracuje bez dozoru a má programy na spevnenie, zoštíhlenie a proti tvrdej a mäkkej celulitíde.

Prečo okolie očí vyžaduje špeciálnu starostlivosť?

Vedeli ste, že pokožka na tvári, nie je na všetkých miestach rovnaká? Ak nie, mali by ste zbystriť svoju pozornosť, pretože sa s najväčšou pravdepodobnosťou sa staráte o svoje očné okolie nesprávne…
Koža okolo očí je hrubá nanajvýš pol milimetra, teda trikrát tenšia ako na tvári.

Buďte vždy v obraze









Telefón: 0908 700 111
Opatovská cesta 10
Vyšné Opátske 040 01 Košice